Lachende fotograaf Breda

PASQUALE

de dame achter de camera

 

Een jaar of vijftien geleden had ik een droom: dat mensen voor mij in een rij stonden. Ze wilden allemaal door mij gefotografeerd worden. Een bijzondere droom, al vond ik ‘t ook een beetje gek.

Als jong meisje was ik al aan het fotograferen. Met mijn analoge camera experimenteerde en documenteerde ik alles. Ik schoot het rolletje vol, betaalde mijn zuurverdiende centjes voor de ontwikkelingen en bekeek ze vol trots. Ook al kwamen daar vaak onscherpe foto’s van knuffels uit. Veel foto’s van de natuur en selfies die mega overbelicht en van te dichtbij waren. Het waren dingen die ik wilde vastleggen en in mijn plakboek wilde plakken. Om vast te kunnen houden en op terug te kijken.

Mijn liefde voor fotografie was gestart. En dat groeide en bleef groeien tijdens mijn tienerjaren. Ik volgde een opleiding tot grafisch vormgever en verdiepte mij in fotografie. Ondertussen ben ik sinds 2012 mijn eigen baas. Ik ben zo dankbaar voor mijn passie en doorzettingsvermogen.

Leef met volle teugen
Durf te leven met de dag
Glimlach elke morgen
Er is iets moois dat op je wacht   (Kinga Bán)
Zwangere vrouw met partner en hond, genietend en lachend op de bank tijdens een fotoshoot.
Kraamvrouw, geniet van en met haar pasgeboren newborn baby.

“Pasquale is een vrouw die haar vak verstaat”

“Pasquale is een zeer passievolle fotograaf die waardevolle momenten prachtig weet vast te leggen. Ze denkt met je mee, maakt de tijd en maakt daarbij prachtige foto’s. Het is een vrouw die haar vak verstaat. Tijdens de fotoshoot zorgt ze voor een ontspannen sfeer, waardoor de foto’s zeer puur zijn. Wij zijn telkens super blij met de foto’s en daarom raad ik Pas-see fotografie zeker aan.”
– Lotte


ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en fotograferen!