Pasquale

de dame achter de camera

Als ik mezelf zou omschrijven in een woord, is het zonder twijfel: passie! De naam ‘Pas-see’ is hier ook van afgeleid. ‘Pas’ van mijn voornaam – Pasquale – en ‘see’ van het zien en het beeld dat ik mag vereeuwigen.

 Alles wat ik doe, doe ik ook met passie. In fotografie komt voor mij veel samen; liefde voor de mens in haar uniekheid, liefde voor beelden, liefde voor de kleinste details, in het moment zijn en dit weten te vangen, persoonlijke verhalen vertellen, de connectie en de liefde tussen mensen. Alles om mij heen bekijk ik ook in shots, met volle aandacht voor licht, compositie, emotie en kleur. Het maakt me bewust van de schoonheid van het leven, de plek waar ik sta. Ik neem alles in me op en luister, kijk, voel voortdurend. Het maakt mijn werk zo mooi dat elk stel, elk gezin, elk moment zo eigen is en ik mijn passie mag inzetten om dit in beelden te vangen. Een tastbare herinnering voor nu en later! 

Leef met volle teugen
Durf te leven met de dag
Glimlach elke morgen
Er is iets moois dat op je wacht   (Kinga Bán)

Hi, ik ben Pasquale

een spontane dame, 35 zomers jong. Wonend in het gezellige Brabantse Breda. Inmiddels alweer 11 jaar getrouwd met Azarja en moeder van 3 prachtige kids. 

 

Geboren en getogen in Brabant // wonend in Breda // 14 jaar samen met Azarja // waarvan 11 getrouwd // onze 3 kids verschillen steeds slechts 15 maanden van elkaar // christelijke fotograaf // naast fotograaf ook afgestudeerd HBO pedagoog // flat white liefhebber //  passievol gebruiker van essentiële oliën // ik hou van veldboeketten in huis // favoriete kleur is turquoise // oog voor details // open en outgoing // stralend en passievol // ik word rustig als ik op het strand of door het bos wandel // ik hou van een opgeruimd huis // wat nog best aardig lukt met 3 kinderen in huis  // ik droom van een reis door Italië // vooral vanwege de verse koffie, wijn en lasagne // geniet van de kleine dingen om me heen //  bovenal : passievol fotograaf!

​ 

Achter de schermen

En nu; genoeg over mij! Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal. Mag ik in jullie bubbel treden om jullie echte verhaal te vertellen? Wil je meer weten over mij of over de wijze waarop ik te werk ga? Bericht me!


ik zie er naar uit jullie te ontmoeten en fotograferen!