Als ik je zou vertellen

waarom ik fotografeer…

… krijgen mijn woorden een kleur : GOUD

Goud is waardevol, het schittert. 
Het staat symbool voor
wat je voor altijd koestert:

de foto’s van de mensen
die je dierbaar zijn.

De foto’s van momenten
die je niet wilt vergeten. 

De foto’s die je zal verkiezen
boven al het goud in de wereld.

Verhalen van het leven, momenten
vol passie, genietende mensen en stralende ogen. Alles is het waard om vastgelegd te worden.

   

goud is waardevol  
het schittert

Om me heen zie ik mensen die stralen:

Mijn dochter die luidkeels meezingt
met de muziek uit de koptelefoon.

De bruidegom die niet kan wachten
tot hij zijn bruid ontmoet.

De opa’s en oma’s die hun kleindochter
zien trouwen en ontzettend trots zijn.

Ze stralen als goud.
En ze hoeven er niets voor te doen. 
Want het is wie ze zijn.
Het maakt dat we van ze houden.

Het maakt dat ik alleen maar
mijn camera kan pakken
om het vast te leggen voor jou. 

Bruiloften
Liefde & geluk
Nieuw leven
Thuis momenten

Ik geloof oprecht dat iedereen het waard is om gefotografeerd te worden, zoals ze zijn. Je bent mooi, uniek en prachtig gemaakt. En dat mag gezien worden!

Door de tastbare herinnering op foto’s kun je op een later moment weer even terugdenken aan – en terugkijken naar – hoe het leven was op dat vastgelegde moment.

Sleutelwoorden: puur, licht, spontaan en liefdevol!

Pasquale

Elke keer fotografeer ik met dezelfde passie en lever ik beelden die van onschatbare waarde zijn!

Reviews

lieve woorden

Lieve, lieve Pasquale! We hebben er maar één woord voor: WAUW! We hebben zo genoten van al je foto’s. Waanzinnig! Met een lach en een traan hebben we ze allemaal bekeken. Het pakketje was ook echt prachtig, precies zoals we van je gewend zijn. Met oog voor detail en het ziet er allemaal prachtig uit! Nogmaals ontzettend bedankt voor alles!

Wauw Pasquale, we hebben er echt geen woorden voor! Wat een overweldigend mooie foto’s van onze bruiloft. We zijn er stil van! Onze harten vol van dankbaarheid! We zijn zo dankbaar dat je zoveel zorg en aandacht besteedt aan de foto’s. Echt vakmanschap!

We kozen jou om je stijl, om je heldere beelden, de spontaniteit die van foto’s af te lezen is! De tijd ging zo snel maar je ziet alles al voor je en weet die prachtige plaatjes vast te leggen, licht, achtergrond en de liefde! We hebben je overdag niet eens opgemerkt en wanneer we de beelden terugzien, heb je de details, de belangrijke momenten voor ons en alle spontane foto’s aan ons teruggegeven zodat het een blijvende herinnering is. Bedankt voor jouw passie!

Naast een zeer talentvolle fotograaf is Pasquale een heel fijn persoon om mee te werken. Ze is vriendelijk, spontaan, professioneel en gepassioneerd. Ze voelt situaties goed aan en kan anticiperen om van belangrijke momenten op onzichtbare wijze de mooiste foto’s te maken. Elke fotoshoot van Pasquale was een feestje, met als hoogtepunt natuurlijk onze bruiloft. Foto’s die we voor altijd zullen koesteren en nog vele jaren met een glimlach op ons gezicht zullen bekijken. En hopelijk mogen we er nog heel veel aan toevoegen!

Pasquale heeft onze trouwdag fantastisch vastgelegd, precies zoals de dag was! Pasquale is een prettige en rustige fotograaf die ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt. Na de shoot in de ochtend hebben we haar eigenlijk niet meer opgemerkt (en dat is positief!). Ze gaat onopvallend te werk maar mist geen enkel moment! Spontane momenten en reacties legt ze haarscherp vast. Zo hadden we na de bruiloft niet alleen beelden van onszelf maar rook van hoe de gasten alles hebben beleefd, Op onze trouwdag was ze er de hele dag en heeft een gigantische hoeveelheid foto’s afgeleverd, waar we nog elke dag van genieten. Haar foto’s vertellen het verhaal van onze dag, precies zoals het was, van begin tot eind!

Wow, wat een fantastisch aandenken hebben wij al meerdere keren gekregen van Pasquale. Na de eerste zwangerschapsshoot hadden wij meteen een enorme klik waarna wij Pasquale hebben uitgenodigd voor meerdere familie- en newbornshoots. Ze is naast een geweldige en kundige fotograaf ook fan-tas-tisch met kids. Ze weet de familie prachtig op de foto te zetten in een hele lieve, vriendelijke sfeer. We zijn enorm dankbaar voor de dierbare beelden met onze kleintjes!

Wat gááf, heel blij mee! Heerlijk om onze liefde ook zo op de foto terug te zien. Heel soms denk ik: beetje overdreven om vaak foto’s te maken, maar tegelijkertijd besef ik nu ook wel weer hoe waardevol het is om foto’s samen te hebben van verschillende periodes in het leven. Echt geweldig!

We kennen Pasquale al jaren. Al heel wat mooie momenten heeft ze vast mogen leggen; van de newbornshoots van onze 3 meisjes, de shoot voor mijn moeders zestigste verjaardag, een spontane verlovingsshoot en een bruiloft! Het voelt geen tel ongemakkelijk, heel vertrouwd en dat is terug te zien op de foto’s. We staan er op zoals we zijn. Dankbaar voor alle foto’s waarmee we elke dag opstaan en naar bed gaan, omdat een grote ixxi collage met haar foto’s tegenover ons bed staat.

Ze zijn weer prachtig!!! Wat zijn we er blij mee. Was zelfs een beetje ontroerd toen ik ze zo allemaal bij elkaar zag. We zijn zo rijk met onze mooie gezonde kindjes. Je hebt ons hier héél erg blij mee gemaakt! Ze zijn echt prachtig, stuk voor stuk, ons heel erg dierbaar!

Voor ons de favoriete fotografe om de mooiste momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. De kwaliteit van de foto’s is fantastisch, ze denkt graag mee, is super prettig in de omgang en doet wat ze belooft!

Fotograaf UIT BREDA

voor bruiloften en liefde

Ik leg jullie verhaal echt, puur en passievol vast!