Moeder met pasgeboren baby en dreumes op het bed.

Nieuw leven: baby fotoshoot

stilstaan bij jouw wonder

De eerste tijd met je baby is bijzonder en overweldigend tegelijk. Die eerste tijd met je baby gaat traag en snel tegelijk. Die eerste tijd met je baby beleef je intens en in een waas tegelijk.

Die ongelooflijke periode samen, die wil je voor altijd onthouden. Hoe je kleintje bij je op schoot in slaap valt, alle details van z’n snoetje, hoe dat handje je vinger niet meer los laat.  

Het zijn die doodgewone dingen die goud waard zijn. Want net die doodgewone dingen vergeet je het snelst. Laat me je gezin vastleggen, voor altijd.

"VOOR ALTIJD"

“Pasquale heeft ons al zo vaak zo mooi gefotografeerd, precies zoals we zijn. Ze creëert prachtige plaatjes, met onwijs veel geduld en liefde. De kleine groeit zo snel en nu hebben we voor altijd hele mooie beelden van hoe klein ze was in de eerste weken.”

– Britty

"KLEIN EN PUUR

Toen we een newborn shoot wilden, was er geen twijfel over mogelijk dat we Pasquale wilden vragen. Dankzij haar werk zullen we nooit vergeten hoe klein en puur nieuw leven is.”

– Danielle & Lennard

Twee trotse ouders met hun pasgboren kindje.
De kleinste momenten zijn tegelijk de allergrootste.
Mooi, intiem en intens.

Wat je mag verwachten

Ik fotografeer heel verhalend en geen enkel detail ontgaat me. Grote broer(s) en zus(sen) helpen, zetten de boel op z’n kop en brengen een gelukzalige sfeer. Garantie op gouden momenten. 

Alle waardevolle momenten leg ik vast tot een kostbaar geheel. Verhalend en liefdevol.

Voor de newborn fotoshoot (video)bellen we om alles concreet af te spreken, zodat je je goed kan voorbereiden, me alles kan vragen en je zonder zorgen met de fotoshoot start. Dan pas kan je écht genieten.
En jij vertelt me waarover je droomt, zodat ik je exact dat kan geven. 

Ik zorg voor de rest! 

Ouders met tweeling op de arm, knuffelen hond.
Een moeder met haar pasgeboren dochter, teder knuffelend.
Drie zusjes bij elkaar, zittend op het bed.

“het voelt geen tel ongemakkelijk”

“We kennen Pasquale al jaren. Al heel wat mooie momenten heeft ze vast mogen leggen; van de newbornshoots van onze 3 meisjes, de shoot voor mijn moeders zestigste verjaardag, een verlovingsshoot en een bruiloft! Het voelt geen tel ongemakkelijk, heel vertrouwd en dat is terug te zien op de foto’s. We staan er op zoals we zijn. Dankbaar voor alle foto’s waarmee we elke dag opstaan en naar bed gaan, omdat een grote ixxi collage met haar foto’s tegenover ons bed staat.”

– Pauline

De eerste tijd samen, vereeuwigd

347,-, inclusief:

  • 1,5 uur babyfotografie
  • 25 zorgvuldig nabewerkte beelden
  • je kiest zelf je favorieten uit je persoonlijke online galerij
  • document met kledingtips en voorbereidende tips
  • mogelijkheid tot een uitgebreider pakket foto’s
  • en natuurlijk inclusief een enthousiaste, warme en kundige fotograaf!


Extra foto’s?

  • 10 extra beelden: meerprijs 65,-
  • 20 extra beelden: meerprijs 95,-
  • volledige galerij (65+ beelden in totaal): meerprijs 125,-


inclusief btw en mini album
reiskosten: €0,35 p/km vanaf Breda. 

Mama knuffelt slapende baby.
Ouders knuffelen met tweeling.
Bruid tijdens haar voorbereiding op de bruiloft.

“ECht genieten”

Pasquale! Wat een prachtige foto’s weer! Echt genieten om alle kleine momentjes thuis zo op beeld te zien! Dit worden prachtige herinneringen voor ons en de meiden. Ik smelt helemaal weg bij het zien van de foto’s! Dankjewel!”

– Luuk & Nikki

Veelgestelde vragen

Wanneer is de beste timing voor een nieuw-leven fotoshoot met mijn baby?

Ik kom bij voorkeur binnen 2 weken na de geboorte langs. Baby’s maken in de eerste weken al grote sprongen en in de eerste weken is je baby nog mini mini. Baby’s slapen in deze periode nog veel, en da’s fijn fotograferen. Al hangt dat ook volledig van jou af. Hoe voel je je na de bevalling? Heb je wat meer tijd nodig om te herstellen? Dan wachten we nog wat langer met de fotosessie.

Hoe bereid ik me voor?

Voor de fotoshoot krijg je al mijn beste tips om je voor te bereiden en outfits te kiezen. We doen het samen: ik bel je op om alles te bespreken. Zo weet je wat je mag verwachten. 

Wat als mijn baby (veel) huilt?

Huilen is een manier van communiceren voor je baby. Je baby heeft iets nodig en dus nemen we alle tijd en rust om hem weer te voeden, te troosten, te knuffelen. Je baby’s schema is mijn schema.
En jouw taak? Je baby dichtbij houden en liefde geven. Want zo leg ik jullie intieme en speciale tijd samen vast. 

Waar fotograferen we?

Bij je thuis! Ik ben fotograaf in Breda maar reis door heel Nederland. We fotograferen vooral in de woonkamer, babykamer en in jouw slaapkamer. Ik zoek de mooiste hoekjes met natuurlijk daglicht. Het enige wat jij kan doen is opruimen en de kamers voldoende warm maken.

Hoelang duurt de fotoshoot?

Reken op anderhalf tot twee uur. Het ligt er maar net aan hoe het loopt, we volgen het schema en de behoefte van je baby. Sommige baby’s blijven in dromenland en sommigen zijn net wat onrustiger. Soms verloopt het niet zoals gepland, maar dat is helemaal oké. Het belangrijkste is dat je mag weten dat ik altijd prachtige pure beelden voor je vastleg. Precies zoals het is. 

Krijg ik alle foto’s?

Na de fotoshoot krijg je een hele uitgebreide fotogalerij. Daaruit mag je een selectie maken van jouw favorieten: het aantal afgesproken foto’s bij de basisprijs, of je koopt extra foto’s, of je kiest een van de voordelige pakketten.

Mag ik in jullie bubbel komen om
deze bijzondere tijd te fotograferen?