Bruidsfotografie

jullie feest van de liefde

Ongetwijfeld zul je al uren aan het dromen zijn over hoe jullie dag eruit gaat zien. Met wie je deze gaat beleven, de familie en vrienden die dichtbij jullie staan en waar jullie het feest van jullie liefde mee willen vieren! Geloof me dat deze dag voorbij zal vliegen!

Hoe belangrijk en bijzonder zullen de foto’s zijn die er gemaakt worden!? Om alle momenten die ertoe doen, die jullie verhaal vertellen, opnieuw en opnieuw te kunnen herbeleven.

Naast je herinneringen, je fysieke trouwkleding en je trouwringen, hou je de foto’s over voor de herinneringen. Ik wil mijn uiterste best doen, met alle liefde en (com)passie die in me zit om jullie dag onvergetelijk te maken, door het tot in alle details vast te leggen.

Vraag de informatie brochure aan! 

 

 

Geniet samen! De dag vliegt echt voorbij.
Gelukkig hebben jullie achteraf de foto’s nog!

Tijdens jullie bruiloft ben ik constant actief op zoek naar emoties en mooie momenten. De liefdevolle knuffel, de genietende grootouder, de traantjes tijdens speeches, het spelende kind, de klap op de schouder, de knipoog, de gezellige momenten tussen gasten onderling en natuurlijk alle details waar jullie veel liefde en aandacht aan hebben besteed. 

Ik ga mijn uiterste best doen alle herinneringen voor jullie vast te leggen, die jullie gelukkig maken en jullie – als de bruiloft voorbij is – weer even terugbrengen naar die momenten vol emotie en liefde. Alsof je het opnieuw beleefd.

Tijdens jullie bruiloft ben ik deel van de groep en ga ik op in de menigte. Jullie zullen me af en toe ook wel zien kletsen met een daggast, juist op de manier ben ik gauw vertrouwd voor iedereen. Tijdens de bruiloft hou ik veel contact met de ceremoniemeester(s), de lijntjes zijn kort zodat ik goed op de hoogte ben en we dingen kunnen afstemmen. Dit gaat buiten jullie om, zodat jullie tijdens de dag gewoon echt kunnen genieten! 

Een onvergetelijke reportage vol liefde, emoties en herinneringen

Ik ben aanwezig op alle belangrijkste momenten van jullie bruiloft zodat jullie hele verhaal in Pas-see stijl wordt vastgelegd! Van de make-up, aankleding tot aan de start van het feest! Een pakket, een prijs: €2197,- inclusief btw. Gewoon een fotograaf voor de hele dag!

Dit is inclusief

– verhalende en echte trouwfotografie (gemiddeld 10-13 uur)
– meer uren mogelijk, boven de 13 uur : 137 euro p/u extra
– vrijblijvend kennismakingsgesprek (regio Breda)
– telefonisch contact net voor de bruiloft voor de puntjes op de i
– minimaal 600 zorgvuldig nabewerkte foto’s
– binnen een week een grote preview van minimaal 50 beelden
– online galerij met hoge resolutie beelden
– gedrukt album – (15×15 cm, 10 spreads)
– een stapel prachtige afdrukken (kun je mooi je huis versieren!) 
– inclusief btw, en reiskosten tot 50 km vanaf Breda
– een fijne en gezellige fotograaf met ruim 10 jaar ervaring
– een gids met super veel tips voor jullie bruiloft, gemaakt door mij!
– levering van de foto’s binnen 6-8 weken na de bruiloft
– 25% korting op een verlovingsshoot vooraf
– optioneel: professioneel gedrukt trouwalbum

 

Gaan jullie voor een korte bruiloft kun je me natuurlijk een bericht sturen en dan kijken we samen even naar de mogelijkheden. 

Binnenkort een koffietje / theetje / wijntje drinken om jullie wensen en plannen te bespreken?