Fotograaf voor liefde bruiloften en huwelijken in Breda.

PASQUALE

de dame achter de camera

 

Een jaar of vijftien geleden had ik een droom: dat mensen voor mij in een rij stonden. Ze wilden allemaal door mij gefotografeerd worden. Een bijzondere droom, al vond ik ‘t ook een beetje gek.

Als jong meisje was ik al aan het fotograferen. Met mijn analoge camera experimenteerde en documenteerde ik alles. Ik schoot het rolletje vol, betaalde mijn zuurverdiende centjes voor de ontwikkelingen en bekeek ze vol trots. Ook al kwamen daar vaak onscherpe foto’s van knuffels uit.

Leef met volle teugen
Durf te leven met de dag
Glimlach elke morgen
Er is iets moois dat op je wacht   (Kinga Bán)
Zwangere vrouw met partner en hond, genietend en lachend op de bank tijdens een fotoshoot.
Kraamvrouw, geniet van en met haar pasgeboren newborn baby.

“Pasquale is een vrouw die haar vak verstaat”

“Pasquale is een zeer passievolle fotograaf die waardevolle momenten prachtig weet vast te leggen. Ze denkt met je mee, maakt de tijd en maakt daarbij prachtige foto’s. Het is een vrouw die haar vak verstaat. Tijdens de fotoshoot zorgt ze voor een ontspannen sfeer, waardoor de foto’s zeer puur zijn. Wij zijn telkens super blij met de foto’s!

– Lotte

STA OP EN SCHITTER

Ik wil jou laten stralen en genieten, kunst in beelden creëren, échte verhalen vertellen. Waardevolle momenten omzetten in blijvende herinneringen op beeld. Vol liefde, ontspannenheid en passie.

Jij krijgt pure beelden, van onschatbare waarde.
Vol verbinding en echte emoties.

Hoe ik dat voor elkaar krijg? Ik fotografeer voor jou en met jou.
Juist in verbinding met jou kan ik je vastleggen zoals je bent.

Stralende en glimlachende fotograaf bij haar foto's
Baby ligt in de schoot va mama en papa, kijkend in het licht.

GEWONE MENSEN

Ik leer je kennen, zet acties in die bij jullie passen om je te laten genieten en zijn in het moment. Ik creëer vanuit wat er ontstaat tijdens de shoot, waarbij plezier en genieten voorop staat.

Met gewone mensen. Zoals jij. In je eigen gekozen kleding. Je zult bij mij nooit in een bepaalde positie worden gezet, vanuit een moodboard of een foto die je gevonden hebt. Ik ga uit van wie je bent en waarin je gewoon lekker jezelf kunt zijn.

Fotograaf Breda.

MET RUST EN VERTROUWEN

liefdevol, puur en betrokken

 

Het is nooit stil tijdens een fotoshoot. We kletsen lekker, zodat de focus niet ligt op de fotoshoot, wel op een fijne tijd samen.

Ik gebruik positieve woorden en voel aan waar jij je eventueel onzeker over voelt. Ik durf dit te benoemen en ik stel je op je gemak. Juist omdat ik geloof dat kwetsbaarheid en veiligheid essentieel is om tot een fotocollectie te komen die uitstraalt wie je echt bent.

Voel je een klik?
Kom in contact met mij voor jullie bruiloft
of fotoshoot. Ik zie er naar uit!