tarieven

BRUILOFTEN

Een onvergetelijke reportage vol liefde, emoties en herinneringen maak ik vanaf €1700,- voor 8 uur fotografie.

Per uur extra €125,-

 

Dit is inclusief heel veel! Ik raad je aan mijn website te openen op je laptop / pc voor een duidelijker overzicht en meer informatie.

 

 

 

 

LIFESTYLE FOTOGRAFIE

Naast bruiloften verzorg ik ook heel graag lifestyle fotografie. Ongedwongen en ontspannen. Zijn jullie verliefd, verloofd, in blijde verwachting, net de trotse ouders van een wonder, of is het een mooi moment om jullie gezin weer op de gevoelige plaat vast te laten leggen? Er zijn veel momenten die het waard zijn om prachtig vast gelegd te laten worden. Investeren in fotografie is het meer dan waard.

 

De prijs is qua fotografie all in, je hoeft nooit foto's los bij te bestellen. Doordat ik 'verhalend' fotografeer lever ik bij elke shoot een zeer ruime hoeveelheid foto's aan, altijd in hoge resolutie. Zowel in kleur als zwart wit.

 

 

Fotoshoot (1-2 personen) // €245,-

- 1 uur fotografie

 

Fotoshoot (tot 6 personen) // €295,-

- 1-1,5 uur fotografie

- met meer personen op aanvraag, vul hiervoor het contactformulier in

 

Newbornshoot // €325,-

- 2 uur fotografie bij jullie thuis

 

 

Combinatie van een

Zwangerschap + Newborn shoot €575,-

 

Ik raad je aan mijn website te openen op je laptop / pc voor een duidelijker overzicht en meer informatie.

Cadeaubon // wil je iets unieks geven? Denk eens aan een cadeaubon. Bij Pas-see Fotografie kun je cadeaubonnen op maat bestellen. Degene die de bon ontvangt zal er jaren lang plezier aan beleven! Cadeaubonnen zijn in te leveren bij een fotosessie naar keuze. Afhankelijk van de waarde van de cadeaubon dient de ontvanger wel/niet bij te betalen voor de fotosessie.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een cadeaubon, vul het contactformulier in. Je ontvangt z.s.m. een reactie! Na ontvangst van de cadeaubon mag de ontvanger zelf contact opnemen met mij, waarna verdere afspraken worden gemaakt.

LAAT MIJ JULLIE VERHAAL TOT IN DETAIL VASTLEGGEN!

Ben je benieuwd naar mijn beschikbaarheid of heb je andere vraag? Stuur me een berichtje!

submit

Dankjewel voor je berichtje. Je ontvangt binnen 24 uur een reactie van mij! Oeps. Er is iets mis gegaan. Wil je het nog eens proberen?

 

 

Fotograaf voor bruiloften & liefde uit breda. legt jullie verhaal echt, puur en passievol vast!