Fotografie

zoals je bent

Dankbaarheid; dat is wat ik ervaar als ik verhalen van liefde mag vastleggen! Ik probeer echt vaker stil te staan en met dankbaarheid en verwondering te kijken en luisteren naar wat er om me heen gebeurt. Op zoek naar de beelden die laten zien wie jullie zijn, waarbij ik jullie zal zien stralen, ontspannen en genieten. Precies in het moment zoals het zich voordoet. Jullie zullen erop terugkijken met een dankbaar hart. Zo is het cirkeltje weer rond.

Verhalen van het leven, momenten vol passie, genietende mensen en stralende ogen. Alles is het waard om vastgelegd te worden.

Mijn aanbod

ik vereeuwig beelden

Zoals het moment is en zoals mensen echt zijn! Ik help mensen zichzelf te zijn en dit op een natuurlijke en creatieve wijze vast te leggen. Waardevolle momenten, tot in alle details zodat het hen weer terug kan brengen naar die momenten.

Bruiloften
Liefde & geluk
Nieuw leven
Thuis momenten

Over mij

Ik geloof oprecht dat iedereen het waard is om gefotografeerd te worden, zoals ze zijn. Je bent mooi, uniek en prachtig gemaakt. En dat mag gezien worden! Door de tastbare herinnering op foto’s kun je op een later moment weer even terugdenken aan – en terugkijken naar – hoe het leven was op dat vastgelegde moment.

Sleutelwoorden: puur, licht, spontaan en liefdevol!

Pasquale

Elke keer fotografeer ik met dezelfde (com)passie en lever ik beelden die van onschatbare waarde zijn!

Reviews

lieve woorden

“Ze zijn weer prachtig!!! Wat zijn we er blij mee. Was zelfs een beetje ontroerd toen ik ze zo allemaal bij elkaar zag. We zijn zo rijk met onze mooie gezonde kindjes. Je hebt ons hier héél erg blij mee gemaakt! Ze zijn echt prachtig, stuk voor stuk, ons heel erg dierbaar!”

“Wauw Pasquale, we hebben er echt geen woorden voor! Wat een overweldigend mooie foto’s van onze bruiloft. We zijn er stil van! Onze harten vol van dankbaarheid! We zijn zo dankbaar dat je zoveel zorg en aandacht besteedt aan de foto’s. Echt vatmanschap!”

“Voor ons de favoriete fotografe om de mooiste momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. De kwaliteit van de foto’s is fantastisch, ze denkt graag mee, is super prettig in de omgang en doet wat ze belooft!”

Fotograaf

voor bruiloften & liefde

uit Breda

Ik leg jullie verhaal echt, puur en passievol vast! Laten we een kopje koffie drinken.

Instagram

@passeefotografie